Kerhot

Kerhotoiminta tauolla toistaiseksi.

4H KERHOT

Etsitkö uutta harrastusta? Pidätkö käsillä tekemisestä, eläimistä tai luonnosta? Kiinnostavatko vieraiden maiden kulttuurit?

4H-kerhossa puuhataan näiden ja monien muiden hauskojen asioiden parissa. Askarrellaan, kokataan ja hoidetaan eläimiä. Korjataan koneita. Tutustutaan omaan lähiympäristöön, metsään ja luontoon. Kasvatetaan kasveja. Opetellaan erätaitoja. Tutustutaan siihen, miten muissa maissa eletään. Kerhojen toimintaperiaatteena on tekemällä oppiminen.

4H-kerhot ovat avoinna kaikille 6-18-vuotiaille lapsille ja nuorille. 4H-järjestön uudet jäsenet aloittavat usein harrastuksensa juuri 4H-kerhoista. Suomessa toimii tällä hetkellä noin 3000 kerhoa.

 

Kiinnostaako kerhonohjaus?!

Innokkaille ja idearikkaille kerhonohjaajille löytyy aina tekemistä :)

Kerhonohjaajana ansaitset taskurahasi mukavasti ja saat samalla arvokasta työkokemusta. 4H-toimistolta saat apua kaikkeen ohjaukseen liittyvään sekä takaamme jatkuvan koulutuksen tehtäviin. Ohjaajana saat myös kurssietuja ja ensikäden tiedon kaikista tapahtumista ja kursseista.

Uusia ohjaajia tarvitaan 4H-kerhoihin!


Ota rohkeasti yhteyttä! 040-836 4664 tai kyronmaa@4h.fi

Nuori, yli 14-vuotias, jos olet kiinnostunut kerhonohjauksesta, ota yhteyttä Kyrönmaan 4H-yhdistykseen. Voit myös oman harrastuksen kautta alkaa vetämään teemakerhoa. Etsitään vain kerholle tilat.