4H-Helppi työpalvelu

Kotityötaidoilla töihin?

Kyllä, se on mahdollista, hae Helppiin työntekijäksi ja auta muita! Helppi on 15-28 -vuotiaille nuorille tarkoitettu työpalvelu, jota kautta nuoret voivat työllistyä asiakastilausten mukaan.

Nurmikon leikkuuta, puutarhanhoitoa, lastenhoitoa, juhlien apulaisena toimimista, lemmikkien hoitoa.... kaikkea tällaista työtä voit saada toimiessasi 4H-Helppi työntekijänä! 

Kyrönmaan 4H-yhdistyksellä on käytössä Helppi-työnvälityssovellus, jonka kautta voit napata sinua kiinnostavat työkeikat. 

Työ on asiakaspalvelua ja tapahtuu asiakkaan kotona, työpaikalla tms. pääsääntöisesti asiakkaan työvälineillä (esim. nurmikon leikkaus). 

Sinulta ei vaadita aiempaa työkokemusta, perehdytämme sinut niihin työnkuviin, mitä sinä haluat Helpissä tehdä.

Helppi-työt määräytyvät asiakkaiden tilausten mukaan; kun ensimmäisen kerran saat Helppityön ja työ hoituu hyvin, saattaa asiakas tilata sinut uudelleen töihin! 

Lue lisää Helppi toimintamallista https://helppi.4h.fi/

4H-Akatemiasta löytyy hyviä vinkkejä siitä, kuinka toimia erilaisissa Helppi -työtehtävissä ja mitä niissä olisi hyvä ottaa huomioon. Tutustu linkin sisältöön rauhassa etukäteen, siitä on varmasti sinulle hyötyä pohtiessasi osaamistasi.

Saat Helppi-työstä palkan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Olen kiinnostunut 4H-Helppi työstä!

4H työaputyöntekijänä voin...
Minulla on käytössä
Alue, jolla voin työskennellä
Olen kiinnostunut 4H-yrittäjyydestä

Tämän lomakkeen tiedot välittyvät vain Kyrönmaan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan sähköpostiin. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Hakemuksen lähettäneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja email kyronmaa@4h.fi tai puh/wa 040 836 4664