Tule töihin 4H:lle!

4H - monia mahdollisuuksia!

4H:ssa voit toimia 4H-kerhojen ja -leirien ohjaajana jo 14-vuotiaasta alkaen, yksin tai kaverin kanssa toimien, apuohjaajana voit toimia jo 13-vuotiaana.

Lisäksi 4H työllistää mm. tapahtumatyöntekijötä erilaisiin tehtäviin ja uutena kesällä 2023 on tulossa 4H-kesäkahvila, johon tarvitaan työntekijöitä!  

Mitä kerhonohjaaja tekee?

4H-kerhoja toteutetaan pääasiassa koulujen lukuvuoden aikana iltaisin, alkaen syyskuussa, päättyen toukokuussa. Kerhoja pyritään toteuttamaan joka kylällä kerran viikossa, yksi kerhokerta kestää 1 tunnin tai 1 h 30 min, aiheesta riippuen. Kerholaiset ovat 6-12 -vuotiaita eli alakouluikäisiä lapsia. 

4H-kerhojen aihepiirejä ovat esimerkiksi askartelu, kokkailu, luonto ja eläimet tai liikunta ja puuhastelu. Kerro hakemuksessasi millaista kerhoa haluaisit ohjata. Ohjaajana sinulla on siis mahdollisuus suunnitella kerhosi oman osaamisen ja harrastuneisuutesi mukaan, juuri sitä aihealuetta toteuttaen, minkä sinä osaat ja mistä olet itse innostunut! Kerhonohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. kerhon suunnittelu, ohjaaminen  ja keholaisten tukihenkilönä toimiminen sekä kerhotoiminnasta raportoiminen 4H-yhdistykseen. 

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä; jokainen kerhonohjaaja perehdytetään 4H-ohjaajan työhön ja 4H-kerhonohjaaja koulutuksia järjestetään aina tarpeen mukaan.


Mitä tekee 4H-leiriohjaaja?

4H-leirejä alakouluikäisille järjestetään pääsääntöisesti kesän aikana sekä koulujen loma-aikoina. Leiriohjaajan työ on hyvin samanlaista kuin kerho-ohjaajan työ, kuitenkin niin, että työpäivän pituus on 5 tuntia ja leirillä on tietyt rutiinit joka päivälle, kuten lounaan valmistaminen kerholaisten kanssa. Leiriohjaajia on leireillä aina vähintään 2, leiriläisten määrästä riippuen jopa 3, eli yksin ei ohjaajana tarvitse toimia.  Leirinohjaajan työhön myös perehdytetään, joten valmis tekijä ei tarvitse olla; pääasia että olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja osaat toimia lasten kanssa! 


Tapahtumatyöntekijäksi?

4H järjestää ja on mukana yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämässä erilaisia tapahtumia, kuten 1700-luvun markkinoiden lasten kylä tai eri tapahtumissa 4H-kahviota toteuttamassa. Tapahtumiin tarvitaan aina tekijöitä! Työnkuvat voivat olla moninaisia, joten joustavuutta ja aktiivisuutta tarvitaan samoin kuin asiakaspalvelutaitoa. Lähde rohkeasti mukaan tapahtumatyöntekijäksi, saat hyvää kokemusta erilaisista tilanteista ja niistä selviämisestä!


4H-kesäkahvilaan työntekijäksi? 

Heinäkuussa 2023 tulee Isoonkyröön uutena toimintana 4H-kesäkahvila, jonne tarvitaan reippaita, asiakaspalveluhenkisiä kahvilatyöntekijöitä! Kahvilassa työaika painottuu iltaan, alustavasti klo 14-20, ja yhtäaikaa on aina 2 nuorta kahvilassa töissä. Kahvila työllistää 4-6 nuorta, eri mittaisin työsuhteisiin. 

Muista, sinun ei tarvitse olla valmis tekijä; sinut perehdytetään eri toimenkuviin ja tekemällä oppii parhaiten!

Ota haaste vastaan ja laita hakemusta tulemaan!

Olen kiinnostunut mahdollisuudesta työllistyä 4H:ssa!

Minua kiinnostaa...

Tämän lomakkeen tiedot välittyvät vain Kyrönmaan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan sähköpostiin. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Hakemuksen lähettäneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Lisätietoja email kyronmaa@4h.fi tai puh/wa 040 836 4664