Tietoa meistä

Kyrönmaan 4H järjestää Isossakyrössä ja Laihialla kerhoja, kursseja, leirejä, tapahtumia lapsille ja nuorille sekä kouluttaa nuoria erilaisiin työpalveluihin. Jäsenmaksun maksamalla pääset osallistumaan kaikkeen monipuoliseen toimintaamme! Järjestämme myös kaikille avoimia retkiä, kursseja ja leirejä, joista jäsenet saavat alennuksen!

Haemme jatkuvasti kerhonohjaajiksi 14-28 vuotiaita nuoria, joten jos olet kiinnostunut toiminnasta lasten ja nuorten parissa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla kyronmaa(at)4h.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi

4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan esim. kerhoihin, kursseille sekä leireille. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Valtakunnallinen jäsenmaksu on 35 eur/hlö/vuosi tai 70 eur/perhe/vuosi.

Ota yhteyttä

4H-yhdistyksen toimisto sijaitsee Isonkyrön keskustassa Pohjankyrön talon toisessa kerroksessa. Työ on hyvin liikkuvaa ja epäsäännöllistä. Parhaiten toiminnanjohtajan tavoittaa soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Käyntiosoite: Pohjankyröntie 142, Isokyrö

Postiosoite: Kyrönmaan 4H-yhdistys, Hirsimäentie 56, 61500 ISOKYRÖ

Puhelin: 040-836 4664

Sähköposti: kyronmaa(at)4h.fi