4H-kerhonohjaaja

4H-kerhonohjaajana pidät kerhoa oman lähiseutusi lapsille joko yksin tai toisen ohjaajan kanssa. Kerhonohjaajana sinun täytyy olla yli 14-vuotias, reipas ja vastuuntuntoinen.

Ohjaaja suunnittelee kerholle monipuolisen ohjelman, johon voi sisältyä mitä vain leikeistä leivontaan ja askartelusta urheiluun. Tai jos sinulla on jokin erityistaito tai kiinnostuksen kohde, mikset aloittaisi teemakerhoa? Heppakerho, kokkikerho, lemmikki-, musiikki-, tai vaikka liikuntakerho? Mahdollisuuksia on rajaton määrä! 4H-kerhoissa tarjotaan 6-12 -vuotiaille lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia, eli kokeillaan ja opitaan eri asioita.

Kerhonohjaaminen on hauska tapa viettää vapaa-aikaa, tienata omaa rahaa, sekä hankkia työkokemusta samalla kun teet monta lasta hyvin iloiseksi. Ota yhteyttä 4H-toimistoon ja kysy lisää!

 Kerhonohjaajana sinun täytyy olla yli 14-vuotias, reipas ja oma-aloitteinen. Kerhonohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. kerhon suunnittelu yhdessä kerholaisten kanssa, kerhotapaamisten organisointi, kerholaisten tukihenkilönä toimiminen ja kerhotoiminnasta raportoiminen 4H-yhdistykseen.

 

Haemme uusia kerhonohjaajia tulevalle syksylle!


4H-kerhot toimivat aktiivisesti Isonkyrön ja Vähänkyrön kuntien alueella tarjoten laadukasta vapaa-ajanohjelmaa ala-asteikäisille lapsille. Kerhot kokoontuvat yhtenä iltana viikossa, ja ohjata voit joko yksin tai parin kanssa. Ohjaajaksi ryhtyminen edellyttää yli 14 vuoden ikää ja osallistumista 4H:n järjestämään kerhonohjaajakoulutukseen.

Jos haluat kerhonohjaajaksi,ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella tai tule käymään toimistolla ja kysy lisää!

 

Ohjaajia tarvitaan Lehmäjoen kerhoon, Merikaarron kerhoihin sekä Saarenpään kerhoon. Tai jos haluat perustaa kerhon joka kylältä vielä puuttuu, ota yhteyttä!

 

MEDIAKERHO

Olemme aloittelemassa uutta media -teemakerhoa. Kerho kokoontuu kirjaston tiloissa. Etsimme mediataitoista yli 14-vuotiasta nuorta teemakerhon ohjaajaksi. Kerho kokoontuu kahdeksan kertaa. Ohjaajalta toivomme taitoja blogin perustamisessa ja kirjoittamisessa, digitaalisissa peleissä, ohjauksessa, kuvien ottamisesta ja käytöstä, nettivideoista ja ylipäätänsä turvallisesta mediantaidoista. Kerhonohjauksesta maksetaan palkkio. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joko sähköpostilla kyronmaa@4h.fi tai puhelimitse 040-8364664.