Young Art Summer -23

Isokyrö 20.5. - 19.8.2023

Kesällä 2023 tapahtuu Isossakyrössä jotain ihan uutta ja ennenkuulumatonta isokyröläisten nuorten toimesta!

Young Art Summer -23 katutaiteen näyttely kokoaa yhteen graffititaiteesta ja sen maalaamisesta kiinnostuneet nuoret. 

Yhteistyökumppanimme NoTrouble ry:n osaavien graffititaiteilijoiden ohjauksessa nuoret maalaavat graffitimaalauksia ja niistä pystytetään katutaiteen näyttely Isonkyrön urheilukentän nurmialueelle koko kesäksi, helatorstaista elokuun puoliväliin, kaikkien isokyröläisten ja Isossakyrössä vierailevien iloksi.

Taiteilijoina toimivat 14-28 vuotiaat nuoret, joita on jo nyt mukaan ilmoittautunut useita, mutta vielä muutama taiteilija mahtuu mukaan maalaamaan; ilmoita kiinnostuksesi maalata oma teoksesi Kyrönmaan 4H:n tj Kirsille email kyronmaa@4h.fi tai puh/wa 040 836 4664 niin kuulet lisää.  

Torstaina 13.4.2023 klo 17.00 NoTrouble ry:n ohjaajat jalkautuvat Isoonkyröön, koulukeskuksen ruokalaan , kertomaan graffititaiteesta maalaamisesta kiinnostuneille nuorille, miten projekti etenee, suunnitellaan kokonaisuutta, jne. Vielä tässä tapahtumassa on mahdollista ilmoittautua mukaan maalaamaan, toki paikkoja rajoitetusti joten ole nopea, ilmoittaudu mukaan ajoissa! 

Young Art Summer -23 näyttely alkaa maalauspäivän tapahtumasta helatorstaina 18.5.2023, jolloin nuoret maalaavat taulut niillä sijoilla, missä ne ovat näytillä koko kesän, eli urheilukentän luona. Kaikki ovat tervetulleita jo silloin seuraamaan graffititaiteen syntymistä! Toivotaan helatorstaille kaunista aurinkoista tai puolipilvistä säätä; mikäli säätiedotus lupaa mahdotonta kaatosadetta, on ajankohtaa muutettava ja siitä ilmoitetaan erikseen. 

Young Art Summer -23 näyttelystä saamme nauttia koko kesän; näyttely puretaan 20.8.2023. Ennen purkamista on kuitenkin luvassa monenlaista nuorille, ja toki kaikille asiasta kiinnostuneille, suunnattua tapahtumaa ja toimintaa, joista lisätietoa myöhemmin!

Kiitos kaikille mukana oleville yhteistyötahoille jo tässä vaiheessa:

*nuoret taiteilijat ja tapahtuman eri vaiheisiin mukaan ilmoittautuneet nuoret

*No Trouble ry

*Isonkyrön kunta

*Isonkyrön kulttuuripalvelut

Alla näkyvä tapahtumaa kuvaava "logo" elää ja muuttuu, kun se maalataan graffititaiteeksi, eli tässä vain suuntaa antavana.