Leirit

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu Isonkyrön tai Laihian kohdalla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Leireille otetaan rajoitettu määrä osallistujia ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestetyksessä. Huomioithan, että ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta sähköpostitse. Olethan yhteydessä 4H-toimistoon, mikäli et saa vahvistusta ilmoittautumisestasi viikon kuluessa. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista tai mikäli ei saavu paikalle eikä ilmoita, perimme koko leirimaksun.

 

Vallitsevan tilanteen takia toteutamme osan leireistä etäleireinä, mutta suurimman osan liveleireinä. Seuraamme aktiivisesti THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita koronaviruksesta ja siihen liittyvistä toimenpiteistä. Tiedotamme mahdollisista peruutuksista tai muutoksista kotisivuillamme sekä some-kanavillamme. Huolehdimme hygieniasta tarkasti.

Etäleirien hinnat ovat erilaisia, haluaako leirejä varten materiaalikassin ja/tai lounaskassin. Ilmoitamme miten jaamme kassit ilmoittautuneille