Kurssit ja leirit

4H-kurssit

Kurssipäivä kestää 2-3 tuntia ja kurssilla on aina oma aihe, esim. kynttiläkurssi, pizzakurssi, karkkien valmistus -kurssi, jne; tavoitteena on aina oppia jotain uutta. Kursseja järjestetään koulujen lomien aikaan, mutta myös viikonloppuisin eri teemalla, esim. jouluteemalla joulunaikaan.

4H-leirit

Leiri voi olla joko viikon (ma-pe) kestävä leiri, jossa on joka päivälle vaihtelevaa tekemistä yhdessä kerhokavereiden kanssa tai vain 1 päivän kestävä leiripäivä.  Leirillä voi mukana olla myös tarkempi oppimisteema. Leiripäivä kestää pääsääntöisesti klo 10-15 ja leiripäivään sisältyy välipala tai ruoka.  Leirejä järjestetään koulujen lomien aikaan.


Katso ajankohtaiset, tarjolla olevat kurssit valikosta ja ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme kursseja ja leirejä sekä Isossakyrössä että Laihialla. 

Kursseille ja leireille on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu ilmoittautumislomakkeella (löytyy kurssitarjonnan alta).  Kurssien ja leirien toteutuminen edellyttää min. 5 hlöä ja ryhmän maksimi koko on n. 20 hlöä. Kurssit ja leirit täytetään ilmoittautumisjärjestetyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista tai mikäli ei saavu paikalle eikä ilmoita, perimme koko kurssi/leirimaksun.


Kesän kursseista ilmoitetaan viimeistään huhtikuussa.


Tule ohjaajaksi kursseille ja leireille!

Oletko 14-28 vuotias, aktiivinen, idearikas nuori, joka viihdyt lasten parissa ja olet vailla kesätöitä? Hae ohjaajaksi 4H-kursseille ja leireille! 

Laita vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi kyronmaa(at)4h.fi 

Tule mukaan 4H-toimintaan!