Osaava kerhonohjaaja -koulutus

Osaava kerhonohjaaja -koulutus on nyt tarjolla hybridimallina, jossa ensimmäinen osa suoritetaan omatoimisesti netin kautta ja toinen osa suoritetaan lähikoulutuksena Pohjankyröntalolla, Pohjankyröntie 142, Isokyrö

Koulutuksen toteuttaa yhteistyössä 

Kyrönmaan 4H-yhdistys 

Laihian 4H-yhdistys 

Vaasan 4H-yhdistys

Koulutus on suunnattu 13-18 vuotiaille nuorille ja koulutus on ilmainen.

Kerhonohjaajakoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia yksin tai parin kanssa esim. 4H-kerhoissa tai -leireillä ohjaajana eli koulutuksen jälkeen voit työllistyä oman paikkakuntasi 4H:ssa jo tulevana kesänä!

Kun kurssille on ilmoittautunut  kurssin toteutumiseen vaadittava minimimäärä 7 henkilöä, saat sähköpostilla tarkemmat tiedot kurssista, sekä linkin itsenäiseen oppimismateriaaliin.  

Kurssille kannattaa ilmoittautua ajoissa (kuitenkin viim. 3.4) , niin ehdit hyvin suorittaa itsenäisen oppimisosuuden; oppimateriaaliin kirjautumisen jälkeen materiaali on sinulle avoinna 30 päivää, mutta itsenäinen osuus on suoritettava ja tehtävä palautettava viimeistään lähikoulutuspäivänä.

Lähikoulutuspäivä on lauantaina 15.4.2023 klo 10-15 Isossakyrössä, Pohjankyröntalo, osoite Pohjankyröntie 142. 

Lähikoulutuspäivä on käytännönläheinen; tutustutaan toisiimme, opitaan käytännön asioita kerhonohjaajana toimimisesta  ja  valmistetaan yhdessä mm. päivän lounas.  

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan alla olevalla lomakkeella!

Koulutus toteutuu kun min. 7 hlöä, max ryhmäkoko 20 hlöä.

(Lomakkeen tiedot välittyvät vain järjestäville 4H-yhdistyksille, eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin)