Kurssit ja koulutukset

Katso ajankohtaiset, tarjolla olevat kurssit sivuvalikosta ja ilmoittaudu mukaan!

Kursseille ja koulutuksiin on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, ilmoittautumislomake löytyy jokaisen kurssin/koulutuksen alta.

Kurssien ja koututusten toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää, yleensä min. 6 hlöä ja ryhmän maksimi koko riippuu koututuksesta. Kurssit ja koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestetyksessä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista tai mikäli ei saavu paikalle eikä ilmoita, perimme koko kurssi/koulutusmaksun.4H-leirit

Leiri voi olla joko viikon (ma-pe) kestävä leiri, jossa on joka päivälle vaihtelevaa tekemistä yhdessä kerhokavereiden kanssa tai vain 1 päivän kestävä leiripäivä.  Leirillä voi mukana olla myös tarkempi oppimisteema. Leiripäivä kestää pääsääntöisesti klo 10-15 ja leiripäivään sisältyy välipala tai ruoka.  Leirejä järjestetään koulujen lomien aikaan.


Kurssit

Kurssipäivä kestää 2-3 tuntia ja kurssilla on aina oma aihe, esim. kynttiläkurssi, pizzakurssi, karkkien valmistus -kurssi, jne; tavoitteena on aina oppia jotain uutta. Kursseja järjestetään koulujen lomien aikaan, mutta myös viikonloppuisin eri teemalla, esim. jouluteemalla joulunaikaan.
Tule ohjaajaksi kursseille ja leireille!

Oletko 14-28 vuotias, aktiivinen, idearikas nuori, joka viihdyt lasten parissa ja olet vailla kesätöitä? Hae ohjaajaksi 4H-kursseille ja leireille! 

Laita vapaamuotoinen hakemus ja esittely itsestäsi kyronmaa(at)4h.fi 

Tule mukaan 4H-toimintaan!