4H Kerhot

Kivaa 4H-kerhotoimintaa!

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. 

Milloin 4H-kerhot kokoontuvat?

4H-kerhot toimivat yleensä syys- ja kevätkauden. Poikkeuksena on kuitenkin teemakerhot, joissa kerho voi kokoontua esimerkiksi 8-10 kertaa. Loma-aikoina ei ole viikottaisia kerhoja, silloin on tarjolla erilaisia kursseja tai leirejä.

4H-kerhojen tavoitteena on olla juuri sinua lähellä, siksi kerhoja pyritään järjestämään mahdollisimman monessa kylässä; tarkemmat kerhotiedot löydät valikosta kyläkohtaisesti. 

4H-jäsenyys

Kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kerran tai pari, jonka jälkeen maksetaan 4H-jäsenmaksu 35€ liittymällä jäseneksi Suomen 4H-liiton  liity.4h.fi sivuston kautta  (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsenmaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta)

Kiinnostaako kerhonohjaus?!

Innokkaille ja idearikkaille kerhonohjaajille löytyy aina tekemistä :)

Kerhonohjaajana ansaitset taskurahasi mukavasti ja saat samalla arvokasta työkokemusta. 4H-toimistolta saat apua kaikkeen ohjaukseen liittyvään sekä takaamme jatkuvan koulutuksen tehtäviin. 

Uusia ohjaajia tarvitaan 4H-kerhoihin!


Ota rohkeasti yhteyttä! 040-836 4664 tai kyronmaa(at)4h.fi