Ruokakoulu -leiri 12.-16.6.2023

Ruokakoulu on 6–13-vuotiaille lapsille tarkoitettu päiväleiri, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kokea ruokailoa kaikin aistein, vierailla maatilalla ja nauttia liikunnasta. Leiriläiset ovat leirillä ma-pe joka päivä klo 10-15.Lapset pääsevät itse valmistamaan ruokaa, sillä 4H:n toiminta perustuu tekemällä oppimisen käytännönläheiseen pedagogiikkaan. Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama lounas ja välipala sekä tietoa hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä, ja totta kai perinteisesti yhdessäoloa, askartelua, ulkoilua ja leikkejä. Leirin lopuksi vanhemmat tai muut läheiset ihmiset kutsutaan iltapäiväkahville, jonka tarjottavat ovat leiriläiset itse valmistaneet. 

Ruokakoulu -leiri toteutetaan Pohjankyröntalolla (Pohjankyröntie 142, Isokyrö) ja sen lähiympäristössä, poikkeuksena retkipäivä maatilalle, jonne järjestetään kuljetus. 

Lisätietoja www.ruokakoulu.fi. 

Ruokakoulu-leirin hinta 40 eur/jäsen ja 60 eur/ei jäsen.

Leirin hintaan sisältyy 5 päivän ohjelma, lounaat ja välipalat, t-paita sekä vierailu maatilalle!

Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 6 hlöä ja leirin osallistujamäärä max 14 hlöä.

***tilanne 9.6. Ruokakoulu -leirille ilmoittautuminen on suljettu. Ilmoittautuneille on lähetetty leirikirje sähköpostilla.

Ilmoittautumislomake välittyy vain 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan sähköpostiin, eikä sitä käytetä muihin tarkoituksiin.

Tarkemmat leirin tiedot sekä maksutiedot lähetetään huotajan sähköpostiin noin 1 viikko - 3 päivää ennen leirin alkua.

Lisätietoja Kyrönmaan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Kirsi Luoma email kyronmaa@4h.fi puh 040 836 4664