Harrasta 4H:ssa!

4H-harrastus tarjoaa monipuolista ja iloista tekemistä lapsille ja nuorille. Liity siis sinäkin 4H-laisten joukkoon!

4H-toiminnan perustana on arvomme Hands, Head, Heart ja Health, jotka on käännetty suomeksi Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. Ne sisältävät ajatuksen lapsen ajattelun, taitojen ja tunne-elämän tasapainoisesta kehityksestä ja tätä kautta rakentuvasta hyvinvoinnista. Pidämme arvoja esillä kaikessa toiminnassamme.

HEAD – Harkinta Kehitämme jatkuvasti omaa itsenäistä ajatteluamme. Olemme rehellisiä ja oikeudenmukaisia.

HANDS – Harjaannus Harjoittelemme käytännön ja käden taitoja. Olemme yritteliäitä ja aktiivisia.

HEART – Hyvyys Kunnioitamme ihmisiä ja luontoa. Pidämme huolta itsestämme ja toisistamme. Olemme avarakatseisia sekä yhteistyötaitoisia.

HEALTH – Hyvinvointi Luomme arjen hyvinvointia itsellemme ja muille. Olemme valmiita hyviin tekoihin omassa lähiympäristössämme ja laajemmin maailmassa.

Kyrönmaan 4H-yhdistyksen jäsenenä pääset kerhoihin ilmaiseksi ja saat alennusta leirimaksuista! jäsenmaksulla voit osallistua kaikkiin Kyrönmaan 4H-yhdistyksen kerhoihin! 

 Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 €  TAI kaikilta samaan talouteen kuuluvilta perhejäsenyys 70 € vuodessa. 

Liity jäseneksi Suomen 4H-liiton  liity.4h.fi sivuston kautta  (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsenmaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta)

Kiinnostaako kerhonohjaus?!

Innokkaille ja idearikkaille kerhonohjaajille löytyy aina tekemistä :)

Kerhonohjaajana ansaitset taskurahasi mukavasti ja saat samalla arvokasta työkokemusta. 4H-toimistolta saat apua kaikkeen ohjaukseen liittyvään sekä takaamme jatkuvan koulutuksen tehtäviin. 

Uusia ohjaajia tarvitaan 4H-kerhoihin!


Ota rohkeasti yhteyttä! 040-836 4664 tai kyronmaa(at)4h.fi