4H-yritys

4H-yrityskurssi nyt netin välityksellä.

Kurssijaksot ovat:

tiistaisin 28.4.-26.5.
klo 16:00-17:30.

Ilmoittautumiset: seinajoki.4h.fi/4h-yritys/

 

Kyrönmaan 4H-yhdistys maksaa jokaisen nuoren osallistumisen

4H-yritys on loistava mahdollisuus kaikille aktiivisille ja omatoimisille nuorille, jotka haluavat kehittää oman alueensa palveluja ja kokeilla voisiko yrittäjyys olla oikea työvaihtoehto heille.

4H-yrityksessä voi kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-Yritys on helppo tapa kokeilla omaan tahtiin onko yrittäjyys oma juttu. Riskit ovat pienet ja ohjaaja on apuna aina tarvittaessa! 4H-Yrityksessä voi kokeilla taitoja ja osoittaa omaa osaamista. Vuosittain 4H-liitto järjestetää myös Vuoden 4H-Yritys -kilpailu.

4H-yrityksessä voit kokeilla yrityksen perustamista, bisneksen pyörittämistä ja yrittäjänä oloa. 4H-yritys on helppo tapa kokeilla onko yrittäjyys sinun juttusi. 4H-yrityksessä kokeilet taitojasi ja osoitat osaamisesi.

4H-yritys on sinua varten, jos

  • Olet 13-28 -vuotias
  • Olet 4H-jäsen
  • Teet kirjallisen sopimuksen yritysohjaajan kanssa
  • Teet kirjallisen suunnitelman yrityksestäsi
  • Teet perustamisilmoituksen 4H-yhdistykseen
  • Yrityksesi myynti on 50-7000€ vuodessa
  • Teet toimintakertomuksen ja talousraportin yrityksesi toiminnasta 4H -yhdistykselle

4H-yritys on harrastustoimintaa, ja jokainen etenee siinä aina omaan tahtiinsa. Usein yritysidea voi saada alkunsa esimerkiksi omasta harrastuksesta tai kiinnostuksen kohteesta. Oma 4H-yritys voi työllistää sinut esim. koulun ohella tai kesäisin.

4H tarjoaa nuorelle mahdollisuuden perustaa oman, pienimuotoisen yrityksen ja antaa tukea ja apua sen pyörittämiseen. Asiasta kiinnostunut nuori pääsee järjestettävälle 4H-yrityskurssille, joka on jäsenille maksuton. Kurssilla käydään yrittämisen perusteita läpi. Älä kuitenkaan pelkää, kurssi ei todellakaan ole vain istumista ja kuuntelemista, vaan asiat käydään ryhmätöissä ja muuten soveltamalla läpi!  

Jos kiinnostuit 4H-yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä 4H-toimistoon!

Lisätietoja 4H-yrittäjyydestä löytyy 4H-liiton sivuilta http://www.4h.fi/oma-yritys/