Tilaa nuori töihin 

Helppi -työpalvelusta!

Tarvitsetko apua askareissasi kotona tai pihalla?

Kaipaatko hoitajaa lapselle tai lemmikille?

Ota 4H-nuori töihin!

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin töihin. Samalla tarjoat nuorille arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tienata omaa rahaa.

Palvelu toimii sovelluskaupoista ladattavan Helppi-sovelluksen avulla. Käyttämällä palvelua työllistät samalla lähialueesi nuoria! 

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään.

Lue lisää Helpin tarjoamista palveluista  helppi.4h.fi . Ilmaisen Helppi -sovelluksen saat ladattua mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Isossakyrössä tarjolla olevat Helppi-palvelut ja niiden sisällöt löytyvät täältä

Palvelun hinta on 25 eur/tunti.

(Huom. arkiavusta sunnuntailta/pyhäpäiviltä kaksinkertainen veloitus).

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä.


Lataa sovelluskaupasta Helppi -sovellus, kirjaudu ja valitse paikkaunta Isokyrö. Sovelluksesta näet palvelutarjontamme kuvina sekä työntekijämme ja voit jättää toimeksiannon nuorelle samantien. 4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta ja Kyrönmaan 4H-yhdistys lähettää asiakkaalle laskun palvelusta.

Myös yritykset ja yhdistykset voivat tilata Helppi-palvelun kautta nuoria osa-aikaisiin tai lyhytkestoisiin työtehtäviin, esimerkiksi piha-alueiden hoitoon tai nurmikonleikkuuseen tai toimitilasiivouksiin.


Ellei sinulla ole mahdollisuutta ladata Helppi-sovellusta, voit tilata 4H-nuoren avuksesi myös perinteiseen tapaan soittaen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalle.

Lisätietoja: Kyrönmaan 4H-yhdistys toiminnanjohtaja Kirsi Luoma 

email: kyronmaa@4h.fi  tai  puh/wa 040 8364664

Nuori, jos haluat mukaan töihin Helppi -työpalveluun, lue lisää Helppi-palvelusta ja jätä hakemuksesi   https://kyronmaa.4h.fi/toihin-meille/